''ŞEFKAT ELİ'' VATANDAŞA DOKUNUYOR

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ''Şefkat Eli'' ekipleri yaptıkları çalışmalarla vatandaşın yaşamına dokunmaya ve ihtiyaç sahiplerinin hizmetine koşmaya devam ediyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın 'Dua'lara Talibiz' diyerek, ihtiyaç sahibi vatandaşların sorunlarına gösterdiği hassasiyetle, sosyal hizmetler ekipleri ilçe merkez ve taşra mahallelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

İhtiyaç sahibi, engelli ve yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan, evlerini temizleyen ekipler, yaptıkları sağlık kontrollerine devam ediyor.Tarama ekipleri yaptıkları çalışmalarla vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit ediyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ''Kimse Yoksa Biz Varız''

Halinizi soranınız, Derdinize derman olanınız yoksa biz varız diyen, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yapılan bu çalışmaların yaygınlaştırılarak devam edeceğini söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ilçenin gerek merkez gerekse taşra mahallelerinde bulunan tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmayı ve her sorunlarını çözmeyi hedeflediklerini belirterek, bugüne kadar yapılan çalışmalarla önemli bir mesafe kat edildiğini söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ''Gönülden geçen samimi bir dua bizim için en büyük kazançtır''dedi.