KARESİ'DE BEYPAZARI RÜZGARI

Beypazarı Belediyesi kardeş Belediyesi Karesi'yi düzenlediği 35. Geleneksel Kurtdere Güreşlerinde yalnız bırakmadı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın da katıldığı etkinliklerde Beypazarı standları ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Beypazarı Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü personelinden oluşan tanıtım ekibi Beypazarı Tanıtım tırında açtıkları standlarda ziyaretçilere Beypazarı hakkında tanıtıcı bilgiler ve broşürler verirken, çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Beypazarından bazı esnaflarında ürünleri ile katıldıkları ve şenlik havasında geçen 35. Geleneksel Kurtdere Güreşlerinde Beypazarı yoğun ilgi gördü.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yaptığı açıklamada kardeş belediye Karesi'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken Beypazarı'nın gördüğü ilgiden mutlu olduğunu söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın güzel bir organizasyona imza attığını belirterek, misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan hem kardeş belediyemizin yanında olmak hem de Beypazarı'mızı tanıtmak için buradayız, güzel ve verimli bir etkinlik oldu dedi.