MUTLU ÇOCUKLAR, UMUTLU GELECEK

Beypazarı Belediyesi tarafından ilçenin merkez ve taşra mahallelerinde bulunan parklarda yenileme ve iyileştirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Beypazarı merkez mahallelerinde 30 parkta yapılan çalışmalarla çocuklarımız yeni oyun alanlarına kavuşturuldu.Taşra mahallelerin büyük bir bölümünde de yapılan çalışmalarla yeni oyun alanları ve vatandaşların dinlenebileceği kamelyalar kurularak halkımızın hizmetine sunuldu.Park alanlarında yapılan bu çalışmaların taşra mahallelerin tamamında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan parkların halkımızın vakit geçirdiği sosyal alanlar olduğunu ve kurulan yeni oyun alanlarının çocuklarımızı sevindirirken ailelerin kamelyalarda huzurlu vakit geçirebileceğini belirtti. 

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan çocuklarımızı mutlu etmenin önemine değinirken çocuklara yapılan yatırımın gelece yapılan bir yatırım olduğunun altını çizdi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yapılan bu hizmetleri tüm mahallelere ulaştırmayı hedeflediklerini ve çalışmaların taşra mahallelerde hızla devam ettiğini söyledi.