BEYPAZARI BELEDİYESİ İNŞAAT İHALESİ YAPIYOR

Beypazarı Belediye Başkanlığı Hacıkara Mahallesi 885 ada 3 parsel 1017,93 m² arsa üzerinde yapılmak üzere kat karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor.


BEYPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

              İlçemiz Hacıkara Mahallesinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait 885 ada 3 parsel 1017,93 m² yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmaz üzerine kat karşılığı inşaat yaptırmak için 07.09.2015 tarihinde Pazartesi günü saat 14.30’da Beypazarı Belediyesi Encümen toplantı odasında, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 35/c ve 45- 49. maddelerine göre Açık Teklif Artırma usulü ile ihale edilecektir. Taşınmazın kat karşılığı inşaat Muhammen bedeli ¨ 1.323.309,00 olup,  Geçici teminat tutarı, % 3   ¨ 39.699,27’dır.

               İhale şartnamesinin ekinde bulunan bağımsız bölümlerin değerlerine göre yapılan puanlama da zemin katta oluşan dükkânlardan biri Belediyemize bırakılmak üzere toplamda 1414 olan puan miktarının en az %35’i idaremize bırakılmak üzere en çok puanı verene ihale edilecektir.

               İhale yapıldıktan sonra bağımsız bölümlerin seçilmesi idaremiz tarafından zemin katta dükkânlardan biri alınmak şartıyla teklif edilen puanı sağlayacak şekilde her kattan alınmak suretiyle teklif edilen değere ulaşılacak ve buna göre kat irtifakında bağımsız bölümlerin tapuları Belediyemiz adına tescil ettirilecektir.

               Herhangi bir mülkiyette atık şeklinde yükleyici ile ortak mülkiyet oluşması halinde her bir puan karşılığı ¨ 5.000,00 olacak, kalan puan ile çarpımında çıkan bedel inşaat bitiminde yapı kullanma izin belgesi alınırken yüklenici bu bedeli Belediyemize nakit olarak yatıracaktır.

 İHALEYE KATILABİLME ŞARTLARI    

a ) İhaleye katılacaklarda aşağıdaki şartlar ve belgeler aranır. Kanuni ikametgâh belgesi

b ) Türkiye Cumhuriyet’inde Yasal Tebligat ve Yazışma Adresi 

c ) Ticaret ve/veya Sanayi Odasına kayıtlı olduğuna dair belge (Müteahhitlik Belgesi)

d ) Tüzel kişi olması halinde;

d1- Tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası’ndan veya benzeri bir yasal kurumdan ihalenin yapıldığı yıl içinde düzenlenmiş tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge (Ticaret Sicil Gazetesi Onaylı sureti)

d2- Gerçek kişi olması halinde; Ticaret ve Sanayi Odası ve/veya Esnaf ve Sanatkârlar Odası siciline kayıtlı olduğuna dair belge

d3- Ortak Teşebbüs Kuruluşu olması halinde; ortak teşebbüsü oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin ayrı olarak yukarıdaki esaslara (d1-d2) göre temin edecekleri belge.

e- İsteklilerin noter tasdikli imza sirküleri

f- İstekliler adına vekalet edilmesi halinde adına teklifte bulunacakları isteklilerin noter tasdikli vekaletnameleri ve vekilin noter tasdikli imza sirküleri

g- Bu şartnamenin 5. maddesinde yazılı geçici teminatı vermesi

h- İsteklilerin, 2886 sayılı devlet ihale kanununa göre yasaklı olmadığına dair beyanda bulunması

ı) Bu şartnameye göre teklifte bulunulması gerekmektedir.

i) İhale dokümanının satın alındığına dair makbuz. 

j) İş deneyim belgesi

İhaleye katılımcılar ihale başlamadan önce ihalede istenilen belgeleri ihale komisyonuna sunacak olup evrakları eksik olanlar ihaleye teklif veremeyecektir. İhaleye konu iş için gerekli teknik personel

İnşaat Mühendisi veya İnşaat Teknikeri                   1 adet         (sürekli iş başında olacak)

İnşaat kalfası veya Teknisyeni                                1 adet         (sürekli iş başında olacak)

İlanda ve şartnamede istenilen bilgi ve belgelerin ihale saatine kadar İhale Komisyonu’na alındı karşılığında teslim edilmiş olması şarttır.

Teknik ve İdari şartname ile ekleri  ¨ 1.000,00  (Bin) karşılığı, Emlak İstimlâk Müdürlüğünde görülebilir ve temin edilebilir.

Posta ile yapılan başvurularda gecikmeler kabul edilmez.

Belediyemiz ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İLAN OLUNUR.