HAYVAN PAZARI KURBAN BAYRAMINA YETİŞECEK

Beypazarı Belediye Başkanlığının başlattığı çalışmada sona yaklaşılıyor, hayvan pazarı bu Kurban Bayramında vatandaşlarımıza hizmet verecek.

6000 m2'lik bir alan üzerine kurulan hayvan pazarının 1216 m2'lik bölümü kapalı olurken, zabıta noktası, çay ocağı ve tuvaletler yer alırken, üreticiler ve vatandaşlar daha sağlıklı koşullarda alışveriş yapma imkanına sahip olacaklar.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yapılan çalışmalarda öncelikli olarak hayvan pazarı esnaflarının ve vatandaşların şikayet ve beklentilerine kulak verildiğini ve projenin bu koşullara göre yapıldığını belirterek.

Vatandaşlarımız bu Kurban Bayramında daha hijyenik ve sağlıklı koşullarda kurbanlarını alabilecek. Hem üreticimiz hem vatandaşlarımız rahat edecek şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.