BELEDİYE BAŞKANI TUNCER KAPLAN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Halk evi bahçesinde düzenlenen basın toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi.

Son günlerde kamuoyunu meşgul eden konularla ilgili açıklamalarda bulunan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın düzenlediği basın toplantısına Ak parti ilçe başkanı Mehmet Yayın, belediye meclis üyeleri ve Ak parti ilçe yönetimi katıldı.

‘’HERKES HADDİNİ BİLECEK’’

Belediye personelinden görevine son verilenlerin sayısı konusunda kamuoyu ve sosyal medyada çok fazla bilgi kirliliği olduğunu belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı Belediye personelinden 5 sözleşmeli, 7 kadrolu ve 8 şirket çalışanı olmak üzere toplam 20 çalışanın iş akitlerine son verildiğini, bahsedildiği gibi yüksek sayıların söz konusu olmadığını söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan belediye başkanı olduğu ilk günden beri hiçbir hususta olmadığı gibi personel konusunda da siyasi davranmamaya özen gösterdiğini belirterek, ancak hemşehrilerimiz şunu iyi bilmelidir, bu arkadaşlar konusunda tüm iyi niyetli davranışlarımıza rağmen,

‘’Arkamızdan küfür ve hakaret eden, ben orada çalışmam burada çalışırım, bana kimse dokunamaz’’ tavırlarını sürdürdükleri için işlerine son verildiğini söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, İşten çıkarmalarla ilgili basın açıklaması yapan siyasi parti ilçe başkanlarını kastederek 2004 yılında engelli ve ihtiyaç sahibi 28 işçinin hiçbir suçu yok iken işlerine son verip yerine başkalarını alanların bugün hangi yüzle böyle açıklamalar yaptıklarını anlayamıyorum. Bizim haklı sebeplerimiz var peki sizin gerekçeniz neydi. Engelli insanlara nasıl kıydınız, ihtiyaç sahibi garibanları nasıl harcadınız bu veballe nasıl konuşuyorsunuz dedi.

‘’UYSAL KOYUN DEĞİLİZ’’

İşten çıkarmalar sonrasında bazı kişilerin kendisi şehir dışında iken Belediye binasına gelerek tehditler ve hakaretler savurduğu söyleyen, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, özellikle sosyal medyada insanın okurken bile hicap duyduğu bazı hakaret ve eleştirilere maruz kaldıklarını ancak bunları yapan insanlar hakkında hukuki işlem başlattıklarını belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan şunu kimse unutmasın Belediye başkanı demek Beypazarı demektir ve herkes gerekli saygıyı göstermek zorundadır. Sabrediyorsak makamımızın bize yüklediği sorumluluk gereği sabrediyoruz. Sabrediyorsak kimse uysal koyun olduğumuzu zannetmesin, her şeyin gereğini yapmaktan imtina etmeyiz dedi.

‘’BİZİM YAPTIKLARIMIZIN, ONLAR HAYALİNİ KURAMAZ’’

Beypazarı’na yapılan yatırımlar ve sunulan hizmetler konusunda sesini çıkartmayanların, böyle bir konuda basın açıklaması yapmasını, seslerinin çıkmasını hayretle karşılıyorum. Onlarda çok iyi biliyor bizim yaptıklarımızı hayal bile edemeyeceklerini, toplumda gerek basın yoluyla gerekse sosyal medya yoluyla bir algı operasyonu yapılmaya çalışılıyor, Beypazarı bugüne kadar görmediği hizmetlere ve yatırımlara kavuşurken vatandaşın zihni asılsız iftira ve dedikodularla bulandırılmaya çalışılıyor. Beypazarı için dev hizmetler gerçekleştirdik gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

Basın toplantısına katılan Ak parti Beypazarı ilçe Başkanı Mehmet Yayın işten çıkarmaların müsebbibinin ilçe yönetimi olduğunu söyleyerek vatandaşımızdan bu konuda eleştiriler aldıklarını Belediye personelinden ihtiyaç fazlası olanların işten çıkarılması gerektiği konusunda Beleddiye Başkanı Tuncer Kaplan’dan talepte bulunduklarını belirten Ak parti Beypazarı ilçe Başkanı Mehmet Yayın bu konuda sorumluluğun kendilerine ait olduğunu söyledi.