HAYVAN PAZARI HİZMETE AÇILIYOR

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yeni hayvan pazarında incelemelerde bulundu.

Beypazarı Belediyesinin yaklaşık 45 günlük hızlı bir çalışma ile tamamladığı yeni hayvan pazarında incelemelerde bulunan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan bu Kurban Bayramında vatandaşların sağlıklı koşullarda alışveriş yapabileceklerini söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan 6000 m2’lik alan üzerine 1216 m2’si kapalı olarak inşaatı tamamlanan hayvan pazarında Zabıta noktası, Çay ocağı, Otopark ve tuvaletler bulunduğunu, gerçekleştirilen bu çalışma ile vatandaşların ve hayvan satıcısı esnafların sağlıklı koşullarda alışveriş yapabileceklerini belirtti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan vatandaşlarımızın hayatının her aşamasında yaşam ve hizmet kalitesini arttırıcı projeler ve çalışmalar yaptıkları yeni Hayvan pazarının Çarşamba günü hizmete açılacağını ve Kurban bayramı öncesinde vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yeni hayvan pazarının ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.