ORTAK BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI

ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Dün akşam saatlerinde başlayan ve gece kontrol altına alınan olaylarda can kaybı yaşanmamıştır.Zor günleri yaşadığımız bu günlerde dış güçlerinde ülkemizde oynadıkları oyunun tuzağına düşmemek bu süreçte yapılacak en akıllı davranış olacaktır.Güçlü devlet olmanın gereği olarak T.S.K. ve Emniyet Teşkilatımızın değerli personelleri misli ile karşılık vererek, Aziz şehitlerimizin kanını yerde bırakmamaktadır.İlçemizde şehitlerimiz için yapılan araçlı konvoya taşlı saldırı sonucu yaşanan olaylar yine konvoyda bulunan vatandaşlarımıza ve Polisimize ateşli silahlarla saldırılması sonucu olayın provake edildiğini bir kez daha en net şekilde göstermiştir.Güvenlik güçlerimiz gerekli tesbitleri yaparak yasal süreci başlatmıştır.

Bugün sabahtan ve öğleden sonra İlçe Kaymakamı,Emniyet Müdürü,İlçe Jandarma Kom.Vekili,Garnizon Kom.Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Temsilcileri Ak Parti M.H.P. Belediye Meclis Üyelerimiz,B.T.O.Başkanı,Ziraat Odası Başkanı,Bostancılar Odası Başkanı,Şoförler Odası Başkanı,Terziler Odası Başkanı,Bakkallar Odası Başkanı,Demirciler Odası Başkanı,Berberler Odası Başkanı,Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ve Tarımla uğraşan tüccarlarımızdan oluşan heyetle yapılan istişare toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Tüm Katılımcıların ortak düşünceleri köklü geçmişi olan,Milli ve manevi değerlerine yıllardır bağlı olan ve yaşatan Beypazarı halkının ülkemizde ve Beypazarı'nda oynanmak istenen büyük oyunun hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacağı ve Beypazarı'nın tüm dinamikleri ile bu ve buna benzer olayları el birliği ile herkesin insiyatif alıp bir an önce sağduyulu bir şekilde çözeceği kararı alınmıştır.

Bir kez daha Vatan uğrunda canlarını seve seve feda eden Aziz şehitlerimizi rahmet kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz.Tüm kamuoyuna ve Beypazarlı Hemşehrilerime saygı ile duyurulur.