GENÇLİK MERKEZİ VE SPOR SAHASINDA ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Beypazarı Gazigündüzalp Ortaokulu yanında inşaatına devam edilen gençlik merkezi ve spor sahası projesinde son aşamalara gelindi.

İçerisinde sosyal tesisle, kafeteryalar ve spor tesislerini barındıran proje ile vatandaşlara sosyal imkanlardan yararlanma, spor yapabilme imkanı sunulacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan tamamlanmak üzere olan proje ile özellikle yeni yerleşimin yoğun olarak gerçekleştiği bölgede yaşayan vatandaşların ve gençlerin sosyal imkanlara kavuşacağını belirterek Beypazarı Belediyesi tarafından yapımına devam edilen 30 metreye 50 metre ölçülerindeki sentetik çim saha ile halkımızın spor yapma imkanına kavuşacağını söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ilçenin farklı bölgelerinde benzeri sosyal projelerin tamamlandığını ya da tamamlanmak üzere olduğunun altını çizerek, kısa sürede ilçemiz için önemli hizmetler gerçekleştirdik. Elbette bu projelerin gerek etüt gerekse inşaat ve altyapı çalışmaları zaman alıyor, pek çok projemizi tamamlamak üzereyiz, Oğuzkent spor salonumuz, Pazar pazarında Hanımlar lokalimizde çalışmalarımız tamamlanarak hizmete açılma aşamasına gelmiştir. Önümüzdeki  günlerde hemşehrilerimizin hizmetine açılacaktır dedi.