BEYPAZARI YENİ BİR EĞİTİM YUVASINA KAVUŞTU

Oğuzkent Toki blokları yanında yapımı gerçekleştirilen Akşemseddin Ortaokulu hizmete açıldı.

Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık'ın katıldığı törenle hizmete açılan okul Oğuzkent ve Ayvaşık bölgesinin ihtiyacına cevap verecek.

Açılışta bir konuşma yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan böyle modern eğitim kurumlarının Beypazarı'na kavuşturulmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, yeni açılan bu eğitim kurumunun geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimine önemli bir katkı sağlayacağına olan inancımla, gerek okulumuzun öğrencilerine, gerekse eğitimcilerimize başarılar diliyorum hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.