BÖYLESİ PEK ÇOK İL'DE BİLE YOK

Beypazarı Belediyesi tarafından yapılan Mustafa Cankara Kültür ve Kongre merkezi sahip olduğu altyapı ile pek çok ilde olmayan kalitesi ile Beypazarı'na hizmet veriyor.

Beypazarı Belediye Başkanlığının, Ankara Kalkınma Ajansının katkılarıyla gerçekleştirdiği proje ile yeniden hayat bulan eski sinema binası, neredeyse yeniden yapılarak çok amaçlı bir kültür merkezi haline geldi. Gerçekleştirilen proje ile son teknoloji ürünlerle alt yapısı hazırlanan kültür merkezi Beypazarı'nın hizmetine sunuldu.

Sinema, Tiyatro, Konser, Gösteri, Konnferans ve toplantıların yapılacağı Mustafa Cankara Kültür ve Kongre merkezinde yapılacak faaliyetlerin ön çalışmaları tamamlandı ve önümüzdeki günlerde faaliyetler başlayacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yaptığı açıklamada Beypazarı'nın en önemli,ihtiyaçlarından birine cevap verecek olan Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezinin Beypazarı için önemli bir proje olduğunu, böyle bir hizmete imza atmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan 1.3 milyon Türk lirası yatırımla gerçekleştirilen projenin Ankara Kalkınma Ajansı tarafından da beğenilen bir proje olduğunu söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Beypazarı sosyal hayatına önemli katkılar sağlayacak etkinlik ve faaliyetlerin önümüzdeki günlerde başlayacağını belirterek. Yaptığımız kültür merkezine İlçemizin yetiştirdiği önemli ve sevilen ismlerinden rahmetli Mustafa Cankara'nın adını vermekte bizleri mutlu etti dedi.