BEYPAZARI TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞADI

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Yusuf Ziya Cömert, Akşam Gazetesi Yazarı Turgay Güler, Ülke Tv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ve CHP eski MYK Üyesi Savcı Sayan Beypazarı Halkevi'nde gerçekleştirilen panelde Yeni Türkiye'yi konuştular.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Çakıroğlu, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve vatandaşların katıldığı panelde Yeni Türkiye'de yaşanan güncel olaylar,  çeşitli konular değerlendirildi. Neşeli dakikaların yaşandığı panelin ardından Beypazarı Belediyesi Başkanlık Konağı'nda oluşturulan stüdyoda hazırlıklar başladı. Ülke Tv En Sıradışı programı bu kez canlı yayınını Beypazarı'ndan gerçekleştirdi. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın da katıldığı canlı yayında Beypazarı hakkında bilgiler veren Başkan Kaplan, programın müdavimlerine ve televizyonları başındaki binlerce kişiye Beypazarı'nı anlattı.

Beypazarı'na ilk defa geldiklerini ve daha önce gelmedikleri için pişman olduklarını ifade eden Türkiye'nin tanınmış gazetecileri, Başkan Kaplan'a da övgüler yağdırdı. İlçe tanıtımı adına göreve geldiklerinden bu yana ulusal basın ve medyayı yoğun bir şekilde kullanarak tüm imkanlarını seferber ettiklerini ifade eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, bu tarz tanıtım çalışmalarının artarak devam edeceğini ifade etti.