HANIMLAR LOKALİ HİZMETE AÇILDI

Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından Pazar Pazarı binasında yapımı tamamlanan Hanımlar Lokali düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan eşi Ayşe Kaplan, Ak Parti Milletvekili adayı Neslihan Cenk, İlçe Başkanı Mehmet Yayın, Kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz, ilçe teşkilatı ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilen törenle hizmete açılan Hanımlar Lokali sosyal ve kültürel faaliyetleri ile Beypazarlı hanımlara hizmet verecek.

Beypazarlı hanımların vakit geçirebileceği lokalde çocuklarda mini çocuk parkınde eğlenebilecek.

Hanımlar Lokalinin önemli bir hizmete ev sahipliği yapacağını söyleyen Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, hanım hemşehrilerimizin huzurlu ve nezih bir ortamda birlikte vakit geçirebileceği Hanımlar Lokali Beypazarımıza hayırlı olsun dedi.