BİR TARİH YENİDEN CANLANIYOR

Mülkiyeti Beypazarı Belediyesine ait Hayri Özalp Konağı yeniden hayat buluyor.

2006 yılında Ankara Kültür Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından projeleri uygun bulunulması ile yapılmasına izin verilen restorasyon projesi bugüne kadar ödenek çıkmaması dolayısı ile yapılamamıştı.Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın yoğun girişimleriyle Ankara Valimiz Sayın Mehmet KILIÇLAR'ın 19,10,2015 tarihli oluru ile çıkartılan 2,021,555 tl ödenekle Mülkiyeti Beypazarı Belediyesine ait Hayri Özalp Konağı yapılacak geniş kapsamlı restorasyon çalışmalarıyla Beypazarı'na kazandırılacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ''Beypazarı'nın tanıtımında,kültürel ve tarihi dokusuna yapılan çalışmalarda bizlerin hep yanında olan Ankara Valimiz Sayın Mehmet KILIÇLAR'a bir kez daha İlçem adına teşekkür ediyorum.Mülkiyeti Belediyemize ait olan Hayri Özalp Konağı verilen destekle eski görünümüne kavuşacak''dedi.