29 EKİM BEYPAZARI'NDA ŞENLİK TADINDA

Cumhuriyetimizin 92. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri Beypazarı'nda şenlik tadında devam ediyor.

Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanan Cumhuriyet Bayramı vatandaşların coşkulu katılımı ile şenlik havasında geçiyor.

28 Ekim saat:13.00'te düzenlenen resmi tören ile başlayan program çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Tarih kentinde gelenekler yaşatılıyor. Yıllar önce olduğu gibi bayram kutlamaları artık Hanlarönü meydanında gerçekleştiriliyor. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın geçen yıl başlattığı uygulama ile tarihi Hanlarönü meydanına alınan kutlamalar yine bu yıl da bu meydanda gerçekleştirildi.

Mehteran konseri, Halk oyunu gösterileri ve okulların hazırladığı programların yer aldığı kutlama töreni vatandaşlarımızdan yoğun ilgi gördü.

Beypazarı Belediyesi tarafından düzenlenen el sanatları kursalarına katılan kursiyerlerin eserlerinden oluşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı El Sanatları Sergisi tarihi Sulhan'da açıldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın eşi Ayşe Kaplan hanımefendinin açılışını gerçekleştirdiği sergide yer alan eserler beğeni topladı.29 Ekim tatili dolayısı ile ilçemizi ziyarete gelen turistlerinde ilgi ile gezdikleri sergi Pazar gününe kadar açık kalacak.

Fener Alayı'nda coşku vardı

Beypazarı Belediye Başaknı Tuncer Kaplan'ın katılımı ile gerçekleştirilen fener alayında coşkulu kalabalık Ankara Parkı'ndan, Atatürk Parkı'na kadar ellerinde meşalelerle yürüdü. 7'den 70'e Kadın, erkek, çocuk herkesin katıldığı yürüyüş Atatürk Parkında Atatürk anıtı önünde İstiklal Marşının okunması ve Şehitlerimiz için dualar edilmesi ile sona erdi.