GÖLET GENİŞLETME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından Karaşar Kirazyanı Yayla evleri yanında bulunan gölette genişletme çalışmaları devam ediyor.

Gölet’in su tutma kapasitesini arttırmak amacı ile yapılan çalışmalar kapsamında istinat duvarı örme ve gölet havzasını genişletme çalışmaları yapılıyor.

Vatandaşların özellikle yaz aylarında mesire ve piknik alanı olarak tercih ettikleri gölet çevresinde yapılan çalışmalar devam ediyor. Genişletme çalışmalarının ardından göletin kapasitesi ve kapladığı alan arttırılacak.

Ayrıca aynı bölgede geleneksel olarak yapılan Kızak Şenliği’nde kullanılan kızak pistleri de Beypazarı Belediyesi ekiplerince yapılan harfiyat ve düzenleme çalışmaları ile şenliğe hazır hale getirildi.

Yapılacak Kızak Şenliğinde vatandaşların her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmamasını hedefleyen çalışma ile pistler genişletilerek düzeltildi.