SON GÖREVİMİZİ HUZUR İÇİNDE YAPACAĞIZ

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın önemli projelerinden biri olan Musalla, Taziye yeri ve Camii'den oluşan bir kompleks olan şehir mezarlığı yanında yapımı gerçekleştirilen projede sona yaklaşılıyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın vatandaşlarımız yakınlarının cenazelerinde yaşadıkları üzüntünün yanında birde şehir merkezindeki trafik sıkıntısını yaşıyor. Son görevlerimizi huzur içinde gerçekleştirebilelim diyerek hazırladığı ve hayata geçirdiği projede çalışmalar son aşamaya geldi. İçerisinde Taziye yeri, Musalla ve Camii bulunan projede taziye yerinin tamalanması ardından Camii inşaatınında çatı kaplamaları yapılıyor, son aşamada Camii yanına yapılacak musalla ile proje tamamlanacak.