Beypazarı Kukla Şenliği Doldu Taştı

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından ilki düzenlenen Beypazarı Kukla Şenliğinde yoğun ilgi yaşandı.

Birbirinden renkli ve eğlenceli kukla gösterilerinin gerçekleştirildiği etkinlikte ilizyon gösterileri misafirlerin ilgisini çekti.

Kültür Merkezi çocuk kahkahaları ile çınladı.

Eğlenceli kukla gösterilerinin yanı sıra düzenlenen yarışmalarda miniklere kuklalar hediye edildi. İlizyon gösterilerini çocuklar kadar büyüklerde ilgi ve merakla izledi.Ayrıca etkinliğe katılan misafirlere geleneksel osmanlı şerbeti ikram edildi.

Etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan çocuklarımızı mutlu etmek için benzeri etkinlikler düzenlemeye devam edileceğini belirterek miniklere iyi eğlenceler dileklerinde bulundu. Kültür merkezinin yapılış amacının Beypazarı'nın sosyal ve kültürel etkinliklerine cevap vermesi için yapıldığını ve düzenleneccek farklı programlarla ilçemizde sosyal ve kültürel yaşamın geliştirileceğini belirtti.