Karagöl Hayat Buluyor

Uzun yıllardır atıl durumda kalan bölgemizin önemli güzelliklerinden Karagöl artık Beypazarı Belediyesinin, Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer KAPLAN'ın özverili çabaları sayesinde, doğa harikası Karagöl Tesisinin,Beypazarı Belediyesi tarafından kiralama işlemi tamamlandı.

Kiralama sözleşmesi Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Milli Parklar 9.Bölge Müdürlüğü Bolu Şube Müdürü Kemal Can tarafından imzalandı. Karagöl Beypazarı Belediyesi tarafından 5 yıllık süre ile kiralandı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Karagöl bölgemizin en önemli doğal güzelliklerinden biri ve uzun süredir atıl durumda, Beypazarı'nın turizm potansiyelini arttırmak için yaptığımız en önemli projelerden biri olan alternatif turizm projemizin önemli ayaklarından birini Karagöl oluştturuyor. Artık Karagöl Alternatif Turizmde İlçemizin Türkiye ve Dünyaya açılan kapısı olacak Beypazarı'mıza ve bilge halkımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.