Beypazarı’ndan Markopaşa Geçti

Uygur Kardeşler Tiyatrosunun ünlü müzikal oyunu Markopaşa Beypazarı Mustafa Cankara Kültür Merkezinde sahne aldı. Yoğun ilgi gören oyunda kahkaha tufanı yaşandı.

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin Markopaşa müzikal oyunu Pazar akşamı Mustafa Cankara Kültür Merkezinde sahne aldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu ve çok sayıda vatandaşın izlediği oyun, ince espirileri ve şarkılarıyla beğeni topladı.

Uygur Kardeşlerden Kültür Merkezine tam puan

Mustafa Cankara Kültür Merkezini çok beğenen Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler böyle salonların sayısının çok az olduğunu belirterek, hem sanatçılarının sanatlarını icra edebilmeleri hem de seyircinin rahat edebilmesi için salonun çok önemli olduğunu söylediler.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Süheyl, Behzat Uygur ve sanatçılara teşekkür ederken Beypazarı’nın en önemli ihtiyaçlarından biri olan sosyal etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini, kültür merkezinin bu ihtiyaca cevap verebilecek donanıma sahip olduğunu tarih kenti Beypazarı’nı kültürel faaliyetlerinde başlıca adreslerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.