Kimse Yoksa Biz Varız

Beypazarı Belediye Başkanlığı yaptığı sosyal belediyecilik faaliyetleri ile vatandaşının yanında olmaya devam ediyor.

Parkinson hastası ve felç geçiren bir vatandaşımıza daha tekerlekli sandalye hediye edildi.

Yaşadığı rahatsızlıklar dolayısı ile zor günler yaşayan, parkinson hastası ve felç geçiren vatandaşımız Mehmet Ekiz'e tekerlekli sandalye hediye edildi.

Tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi hemşehrimize teslim eden Sosyal Yardım İşleri Müdürü İsmail Kayabaşı, Mehmet Ekiz'e Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan'ın selamlarını iletirken sosyal belediyecilik alanında Belediye Başkanımızın adeta bir seferberlik başlattığını ve ilçe çapında vatandaşın her derdine derman olmaya çalıştıklarını belirtti.