Guinguneo ve Beypazarı Artık Kardeş Şehir

Beypazarı ve Senegal’in Guinguneo şehri imzalanan protokol ile kardeş şehir ilan edildi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Guinguneo İl Konseyi Başkan'ı Pape Malick Ndour arasında imzalanan protokol ile iki şehir arasında kültürel ve ticari işbirliği yapılacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın başkanlık konağında ağırladığı heyette Guinguneo İl Konseyi Başkan'ı Pape Malick Ndour ve il heyeti ile Senegal Büyükelçiliği Maslahatgüzarı yer aldı. Beypazarı ile kardeş şehir olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden heyet tarihi ve turistik bir ilçe olan Beypazarı ile çeşitli alanlarda işbirliği yaparak Türkiye ve Senegal ilişkilerine de katkı sağlamak istediklerini belirtti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan imzalanan protokolle kardeşliğimiz resmiyet kazandı, iki şehir arasında yapılacak işbirliğinin önemli kazanımlar sağlayacağını belirterek. Beypazarı’nın ülkemizin vitrininde yer alan bir ilçe olarak üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalıştığını söyledi. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan sıcak ve samimi tavırlarından dolayı misafir heyete teşekkür etti.

Beypazarı’nın tarihi mekanlarını da ziyaret eden heyet, çeşitli incelemelerde bulundu.