Resulullah Aşkı Gözlerde Yaş Oldu

Beypazarı Belediye Başkanlığının düzenlediği etkinlikler kapsamında Mustafa Cankara Kültür Merkezinde izleyici ile buluşan Dursun Ali Erzincanlı okuduğu şiir ve Peygamber efendimizi anlatan Naat'larla seyircilere duygulu anlar yaşattı.

Ünlü şair ve şiir yorumcusu Dursun Ali Erzincanlı birbirinden güzel şiirleri ile unutulmaz bir akşam yaşattı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Dursun Ali Erzincanlı gibi değerli bir ismi ağırlamakatan duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Beypazarı'nın yıllardır özlemini çektiği faaliyetleri bir bir gerçekleştiriyoruz. Kültürel faaliyetlerimizi devam ettirerek halkımızın yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyoruz, görüyoruz ki vatandaşımız bu etkinliklere yoğun ilgi gösteriyor, önemli isimlerle vatandaşımızı buluşturmaya devam edeceğiz dedi.