Fetih Gecesinde, Gönüller fethedildi

Beypazarı Belediye Başkanlığının geleneksel olarak düzenlediği Mekke'nin Fethini anma gecesi maneviyatın doruklarında duygulu anlara sahne oldu.

Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından geçen yıl ilki düzenlenen Mekkenin Fethi anma programının ikincisi 31 Aralık akşamı saat:19:00'da Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Beypazarı İmam Hatip Lisesi'nin katkıda bulunduğu ve öğrencilerden oluşan koronun birbirinden sevilen ilahileri seslendirdiği programda Gönül Erleri İlahi grubu, semazen gösterileri ve şiir dinletileri yer aldı.

İmam ve Hatip Ahmet Kavas hoca günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Hafızlar tarafından Kur'an'ı Kerim tilavetlerinin yapıldığı programda yüksek manevi bir atmosfer yaşandı. Katılımın yoğun olduğu geceye Ahmet Haşimoğlu da sohbeti ve kıssa anlatımlarıyla renk kattı.