Beypazarı Kızak Şenliği 13-14 Şubat'ta

Beypazarı Belediye Başkanlığının geleneksel olarak düzenlediği ''KIZAK ŞENLİĞİ'' bu yıl 13-14 Şubat tarihlerinde Karaşar Kirazyanı Yaylası mevkiinde düzenlenecek.

Beypazarı Belediyesi, Beypazarı Kaymakamlığı, Beypazarı Belediyesi Kayı Doğa Sporları Derneği, Karaşarlılar Derneği ve Karaşar Güç Birliği'nin katkılarıyla düzenlenecek Kızak Şenliğinde birbirinden farklı etkinliklerle renkli görüntüler yaşanacak.

Her yıl olduğu gibi yoğun bir katılım beklenen şenliğe Beypazarı'ndan ve şehir dışından binlerce misafir katılıyor.

Şenliğe tüm vatandaşlarımızı davet eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı doğasını turizme kazandırma konusunda ciddi çalışmalar yapıyoruz, kızak şenliğimiz doğa turizmi konusunda Beypazarı'mızın tanıtımı için önemli bir organizasyon tüm hemşehrilerimizi ve şehir dışından davet edecekleri misafirlerini şenliğimize bekliyoruz dedi.

Kızak Şenliğini çok sayıda ulusal televizyon ve basın kuruluşunun takip etmesi bekleniyor.