2016’da Dev Adımlar Beypazarı’nı Bekliyor

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın 2016 yılında gerçekleştirmeyi planladığı projelerde çalışmalar devam ediyor.2016 Projeleri çalışmaları kapsamında Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık ve Bölge Koordinatörü Uzman Dr. Miray Hanım Yıldırım Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ı ziyaret etti.Ankara Kalkınma Ajansı desteği ile gerçekleştirilecek projeler ile ilgili yapılan görüşmelerde, projelerin ivedilikle başlatılarak hayata geçirilmesi görüşüne varıldı.

2016'da planlanan Kalkınma Ajansı destekli Projeler yerinde etüt edilerek proje detayları görüşüldü. Daha önce Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen projelerin başında Alternatif Turizmde Beypazarı Projesi yer alıyor.

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık ve Bölge Koordinatörü Uzman Dr. Miray Hanım Yıldırım projenin önemli ayaklarından birini oluşturan Karagöl’de incelemelerde bulundu.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık ve Bölge Koordinatörü Uzman Dr.Miray Hanım Yıldırım’a bugüne kadar Beypazarı’na verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken, Ankara Kalkınma Ajansı önemli projelerimizde Beypazarı’na destek verdi.Beypazarı için önemli kazanımlara birlikte imza attık, önümüzdeki dönemde yine başarılı projeler gerçekleştirmeyi istiyoruz, çalışmalarımız bu yönde hızla ilerliyor dedi.