Çocuklarımıza Başarılar Dilerim

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yeni eğitim öğretim dönemine başlayan öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan mesajında şunları söyledi ;

“Bu güzel ülkemizin geleceği, çocuklarımızın, gençlerimizin elindedir. Geleceğin Türkiye’si çocuklarımızın aldığı iyi eğitimle daha çok kalkınacak ve büyüyecektir. Geleceğimiz olan çocuklarımızın temeli sağlam, ufku geniş, ileriyi görebilen bireyler olabilmesi için öğretmenlerimize, idarecilerimize büyük görevler düşmektedir. Beypazarı Belediyesi olarak bizler, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimize bu zorlu ve kutsal görevlerinde başarılar diliyor, bu eğitim öğretim dönemini de başarısını katlamış bir ilçe olarak el birliği ile tamamlamamızı temenni ediyor başarılar diliyorum” dedi.