BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit olan polislerimize  Allahtan rahmet yüce milletimize başsağlığı diliyorum.

Bu saldırıları düzenleyen vatan hainleri bilmelidir ki yüce türk milletine karşı içinde bulundukları bu ihanetin bedelini en ağır şekilde ödeyeceklerdir.

Milletin huzuru ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Milletimiz kahraman şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacak, sonsuza kadar saygı ve minnetle anacaktır.

TUNCER KAPLAN

BEYPAZARI BELEDİYE BAŞKANI