Arıcılar Kovanlarına Kavuştu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanlığı ve Beypazarı Belediye Başkanlığı katkılarıyla düzenlenen "Arılı Kovan Projesi" kapsamında düzenlenen kura çekilşi ile Arılı kovan alacak üreticiler belirlendi.

Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen kura çekimine katılan üreticilerin heyecanı dikkat çekti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, üretim bir kentin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınmasının temel lokomotifi, ilçemiz özellikle tarım sektöründe başarı ile gelişiyor, küçük ve büyükbaş hayvancılığın geliştirilmesi için çeşitli çalışmalarla üreticimize destek olmaya çalışıyoruz. Arıcılık gerek ekonomik gerekse isdihdam açısından ilçemize katkı sağlayacak.Arılı Kovanları teslim edilecek olan kardeşlerimize şimdiden hayırlı olsun diyorum dedi.