Zabıta Koordinasyon Toplantısı Beypazarı’nda Yapıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ile ilçe Belediyeleri Zabıta Müdürlükleri ve Amirlikleri Koordinasyon Kurulu Başkanlığının düzenlediği koordinasyon toplantısı Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın ev sahipliğinde tarihi Taş Mektep’te yapıldı.

Düzenlenen koordinasyon toplantısında Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu ve Komisyonların yaptığı çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Zabıta teşkilatının gelişmesi, statüsünün arttırılması, yeni mevzuatlar hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

Yapılan koordinasyon toplantısında; güncel gelişmeler, açılımlar ve Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirilecek, 30 Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanının katılacağı, akademisyen, bürokrat ve yöneteticilerin katılımıyla yapılacak Zabıta Çalıştayı konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan böyle önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu, ortak akıl ile hareket etmenin sorunları aşmada daha etkili olcağını, Büyükşehir ve ilçe Belediye ekiplerinin birlikte yapacakları çalışmalarla, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunulacağına vurgu yaptı.