Beypazarı Belediyesi Kanserle Mücadele Semineri Düzenledi

Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Lokman Hekim Hastaneleri işbirliği ile her ay düzenli olarak düzenlenen sağlık seminerlerinin bu ay ki sunumu Halkevi Salonunda çok sayıda bayan vatandaşımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Mahmut Can Yağmurdur'un sunumunu gerçekleştirdiği seminerin konusu Meme Kanseri hakkında bilinmeyenler ve alınması gereken önlemlerdi.

Saat: 10.30'da Halkevi salonunda gerçekleştirilen seminerde katılımcılara Meme Kanserine karşı alınabilecek önlemler ve tedavide çok önemli olan erken teşhis ve hastalığın belirtileri konusunda bilgiler verildi.

Katılımcılardan muayene olmak isteyen vatandaşlarımız Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Mahmut Can Yağmurdur tarafından muayene edildi.