Ankara'da Gündem Beypazarı

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Ankara'da önemli isimlerle yaptığı görüşmelerle gerçekleştirilecek projelerin hızlandırılması ve bir an evvel Beypazarına kazandırılması için çalışmalarına devam ediyor.

Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve Kütahya Milletvekili  Vural KAVUNCU ile bir görüşme gerçekleştiren Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ilçemizdeki Sağlık Kurumlarının eksikleri ve ihtiyaçları konusunda istişare toplantısı gerçekleştirdi.Başkan Kaplan sağlık kuruluşlarındaki eksiklerin bir an evvel giderilmesi için yetkililerle görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, spor Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Erdinç KARAGÖZ ile de bir görüşme gerçekleştirdi.Yapılması planlanan Yeni Şehir Stadyumunun planları ve proje detayları hakkında yapılan görüşmede bürokratik prosedürün hızlandırılarak projenin hızlandırılması konusunda görüş birliğine varıldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Bölge Milletvekilimiz ve Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İYİMAYA ile yaptığı görüşmede de Beypazarı'nda gerçekleştirilen projeler hakkında Ahmet İYİMAYA'yı bilgilendirirken, önümüzdeki dönemde Beypazarı için gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında destek istedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ''Beypazarı tarihinde görmediği bir hizmet seferberliği ile karşı karşıya, önemli projelerle ilçemizin geleceğini şekillendirmeye çalışıyoruz''dedi.