Terörü Lanetliyorum

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan NKV Anadolu Lisesinin Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirdiği İstiklal Marşının Kabulünün 95. yıldönümü anma programında Ankara'da yaşanan ve 37 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 122 vatandaşımızın da yaralandığı terör eylemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan şer odaklarının gerçekleştirdiği terör eylemini şiddetle kınadığını ifade ederken, böyle bir şerefsizliği ve ihaneti gerçekleştirenlerin en ağır şekilde cezalandırılacağını ve devletimizin gereğini yapacağını belirterek, bir ve beraber olmanın, din, dil, ırk ayırımı yapmadan birlik olmanın önemine dikkat çekti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan islam aleminin, mazlum ve masum milletlerin güç aldığı bir destan olan İstiklal Marşı'nın kabulünün 95. yılında her zamankinden daha fazla bu ruha ihtiyaç duyduğumuzun altını çizdi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın temennisinde bulundu.