Kalplerdeki Engelleri Aşmalıyız

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan 21 Mart Down Sendromu Günü dolayısı ile bir mesaj yayınlayarak, fiziksel engellerden daha önemli olanın kalplerdeki engelleri aşmak olduğunun altını çizdi.

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Gününde unutmayalım ki down sendromu bir hastalık değil, genetik bir farklılıktır. Hayata tutunabilmeleri için bizlerin duyarlılığına ihtiyaçları var, diyen Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan;

Her alanda her zorlukta olduğu gibi sevginin herşeyin ilacı olduğunu, toplumsal duyarlılığımızı arttırarak, daha hassas ve özenli davranarak hayatı daha yaşanabilir hale getirebileceğimizi belirtti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan engellilerle ilgili çalışmaların, onları toplumla daha entegre, hayatın tam da içinde yaşayabilmeleri ve yaşamı paylaşmak noktasında titizlikle devam ettiğini söyledi.