Başkan Kaplan Senagal’de Temaslarda Bulundu

1-5 Nisan tarihlerinde Senegal Cumhuriyetini ziyaret eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Belediye Meclis Üyelerinin de eşlik ettiği Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Senegal Spor Bakanı ve Fatick Belediye Başkanı olan Matar Ba ile Fatick Belediyesi ve Beypazarı Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzaladı.

Beypazarı Belediyesinin kardeş şehri Guinguineo kentinde Senegal kurtuluş günü etkinliklerine katılan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Türkiye’nin Dakar Büyükelçisi Nilgün Erdem Arı'yı da ziyaret etti.

Ziyaretin olumlu sonuçlarından memnuniyet duyduğunu ifade eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan misafirperverliklerinden dolayı Senegal’li yetkililere teşekkür etti.