İç Anadolu'yu Beypazarı Temsil Etti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin farklı coğrafi bölgelerinin katıldığı 5. Türk Patent Ödülleri Töreni Coğrafi İşaret Sergisinde İç Anadolu bölgesini Beypazarı temsil etti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık'ın ev sahipliğinde, gerçekleştirilen sergiyi Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan da ziyaret etti. Beypazarı standını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'dan bilgiler aldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan böyle önemli bir organizasyonda İç Anadolu Bölgesini temsil etmek Beypazarı'mız için önemli bir başarı, kültürü, turizmi, tarımı ve coğrafyası ile özel bir şehir olan ilçemiz ilgi odağı olmaya devam ediyor. İlçemize gösterdikleri ilgiden dolayı başta sayın Cumhurbaşkanı'mıza değerli Bakan ve Milletvekillerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.