Beypazarı Senegal Dostluk Rüzgarı

Senegal'den Bakan düzeyinde Beypazarı'na yapılan ve iki gün süren ziyarette dostluk rüzgarı esti.

Senegal Cumhuriyeti Spor Bakanı Matar Ba ve beraberindeki heyet Beypazarı'nda çeşitli etkinliklere katıldı, katıldıkları etkinliklerde ki samimi ve sıcak tavırlarıyla dikkat çeken heyeti, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ağırladı.

Senegal Cumhuriyeti Fatick İli Belediyesi ve Beypazarı Belediyesi arasındaki Kardeş Belediye Protokolünün de imzalandığı ziyarette, misafir heyet Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine katıldı, Beypazarı Belediye Başkanlığınca düzenlenen Şehit Polis Mahmut Bilgin Futbol Turnuvasının kura çekimini Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Senegal Cumhuriyeti Spor Bakanı Matar Ba gerçekleştirdi.

Ankara'da EXPO Travel fuarı'nda Beypazarı standını ziyaret eden heyet Beypazarı ürünleri ve kültürü hakkında bilgiler aldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Senegal Cumhuriyeti Spor Bakanı sayın Matar Ba ve heyetinin ziyaretinden çok mutlu olduk, sergiledikleri samimi sıcak tavırlar için ayrıca teşekkür ediyorum, Senegal'le geliştirmeye devam ettiğimiz kültürel ve ticari ilişkilerle ilçemize ve ülkemize katkı sağlayacağımızı düsünüyoruz, kurduğumuz kardeşlik köprüsüne katkılarından dolayı Senegal Cumhuriyeti Spor Bakanı sayın Matar Ba'ya teşekkür ediyorum dedi.