Üniversite Ek Hizmet Binaları Törenle Hizmete Açıldı

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu ek hizmet binaları düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilen törenle yeni hizmet binaları açıldı. Yeni açılan hizmet binaları ile üniversitenin öğrenci kapasitesi artacak.

Törenda bir konuşma yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yeni açılan hizmet binalarının Beypazarı için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yeni hizmet binalarının yapımında emeği geçenlere teşekkür ederken, Beypazarı'nın gelişimi ve eğitim hayatı için üniversitenin önemine değindi.

Düzenlenen törenin ardından  Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ve akademisyenler Uruş Mahallesini ziyaret etti.