Başkan Çevre Yolu Çalışmalarını İnceledi

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan çevre yolu çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Beypazarı için önemli projelerden biri olan ve tamamlandığında özellikle transit geçişi tercih edecek ağır tonajlı vasıtaların, şehir trafiğinden uzaklaştırılması ile yaşanan tehlike ve yoğunluğu hafifletecek olan çevre yolu projesinde çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan projede görevli personelden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Beypazarı'nda önemli hizmetlere imza atıldığını ve çevre yolu projesinin bu önemli kazanımlardan biri olacağını söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ilçe trafiğini rahatlatmak özellikle yaşanan tehlikeleri minimize etmek için bu çalışmayı başlattıklarını ve projenin en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.