Büyükşehir'den Beypazarı'na Tam Destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Beypazarı Belediye Başkanlığı işbirliği ile geliştirilen projelerle Beypazarı'na tarım ve hayvancılık sektörlerinde destek devam ediyor.

Arıcılığın desteklenmesi için Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanlığı ve Beypazarı Belediye Başkanlığı işbirliği ile Arı yetiştiricilerine Arı, Kovan ve Arıcılık malzemesi desteklerine devam ediliyor. Beypazarı'nda düzenlenen ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de katıldığı törenle arıcılık malzemeleri arı yetiştiricilerine teslim edildi.

Törende bir konuşma yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı'na bugüne kadar her anlamda desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçekê teşekkür etti. Tuncer Kaplan ilçe tarımı konusunda önemli projeleri olduğunu, sebze yetiştiriciliğinde Türkiye'nin önde glen merkezlerinden biri olan Beypazarı'nda meyva yetiştiriciliği konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve Büyükşehir Belediyesinin bu alanda da Beypazarı'na destek olmasını istedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Arıcılık konusunda farklı devlet kurumları tarafından desteklemelerin yapıldığını ancak bugüne kadar tek kalemde yapılan en büyük desteklemenin Ankara Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirildiğini belirtti.Ankara ilçeierini kendilerine özgü değerleri üzerinden kalkındırmayı hedeflediklerini Belirten Melih Gökçek Beypazarı'nın en önemli potansiyeli olan Havuç için projelerin geliştirilmesine ve değerlendirilmesine destek vereceklerini açıkladı.