Beypazarı Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere, “ Ramazan’da sıcak yemek “ ulaştırmaya devam ediyor.

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının başlaması ile birlikte, ihtiyaç sahibi vatandaşların iftar sofralarını şenlendirmeye, yardımları ulaştırmaya devam ediyor. Tesbit edilen ihtiyaç sahiplerinin iftar sofralarına periyodik olarak her gün sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirildiğini belirten Sosyal Yardım İşleri Müdürü İsmail Kayabaşı, şunları söyledi: “hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla karşılanan ramazanda sıcak aş sosyal hizmeti, yaşlı, muhtaç kimsesiz, yemek yapamayan vatandaşlarımıza büyük bir katkı sağlıyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, insanların yardımına koşarak onlara iyilik yapmanın önemli bir konu olduğunun altını çizerek, Ramazan’ın güzelliklerinin bu yardımlarda yattığını ifade etti. Osmanlı’dan beri devam eden bu yardımlaşma hayırseverleri de vicdanen rahatlatıyor “ dedi. Beypazarı Belediyesi’nin sıcak yemek etkinliği, ramazan ayı boyunca devam edecek. Sofralar şen olacak.