BEYPAZARI BELEDİYESİ'NDEN GIDA YARDIMI

Beypazarı Belediye Sosyal İşler müdürlüğü ekipleri , Beypazarı köylerinde çat kapı yaparak iftarlık gıda malzemesi dağıtımı yaptılar. Köylerde tesbit edilen yoksul kişilerin kapısını çalan Belediye sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri poşetlerdeki gıda maddelerini vererek, “ Beypazarı belediyemizin sizlere iftarlığı “ diyerekköylerdeki ihtiyaç sahibi vatandaşların da mutlu olmasını sağlıyorlar. 

Vatandaşların ihtiyacına merhem olmaya çalıştıklarını ifade eden Kaplan, "Bu duygu ve düşüncelerle inşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda bu desteklerimizi, bu yardımlarımızı vermeye çalışacağız" dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, yaptığı açıklamada, ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu yıl da belediye olarak ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunduklarını belirtti.

Ramazanda manevi duyguların had safhaya ulaştığını kaydeden Kaplan, şöyle devam etti:

"Ramazan, yardımlaşma değerinin en üst seviyelerde arttığı bir aydır. Bu ramazan ayında Ramazan çadırı kurmadık. Kurmadık ama, gerçek anlamda ihtiyaç sahibi ailelerimizi evlerinde  bulup ramazan paketlerimizi onlara kavuşturmanın çabasındayız. dedi.