BEYPAZARI'NDA SOHBETLİ İFTAR İLGİ GÖRDÜ.

BEYPAZARINDA SOHBETLİ İFTAR İLGİ GÖRDÜ BAŞKAN KAPLAN, “ SİZLERLE OLMAK BÜYÜK MUTLULUK”

İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu’nun da sohbetli katılımıyla Beypazarı’nda yapılan iftar, hava muhalefeti nedeniyle kapalı Pazar yerinde yapıldı.

Beypazarı Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Dini sohbetli iftar’ ın konuğu dini sohbetleri ile tanıdığımız İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu idi. Program öncesi Beypazarın’da başlayan fırtına ve yağmur nedeniyle iftar programı açık havadan Kapalı Pazar yerindeki salona alındı. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da Kapalı Pazar yerinde yaptığı konuşmada, Ankara parkında daha kalabalık güzel bir program hazırlandığını ancak hava muhalefeti nedeniyle program akışında değişiklik yapılması zorunluluğu doğduğunu belirterek, “ hava muhalefeti nedeniyle Ankara Parkında yapacağımız iftarı Kapalı alanda yapmak zorunda kaldık. Bundan dolayı üzgünüm. Ancak programı iptal edemezdik. Bu kapalı salonun sıcak atmosferinde sizlerle bir arada olmak, bizleri mutlu etmiştir. Misafirimiz Ömer Döngeloğlu’na hoşgeldiniz diyor, hepinize hayırlı iftarlar temenni ediyorum. “ dedi “.

 Ömer Döngeloğlu Hava muhalefeti nedeniyle program akışındaki aksama nedeniyle sohbetinin lezzetini tam veremediğini belirten Döngeloğlu, “ bunu saymıyorum, Beypazarı’na yine geleceğim, sizlerle yeniden birlikte olacağız sohbetlerimizde “ diyerek programa katılanların da gönlünü aldı

Diğer yandan Beypazarı’nda büyük hasara yol açan hava muhalefeti sırasında , Beypazarı belediyesi Personeli de olağanüstü bir gayret göstererek açık hava için hazırlanan tüm hazırlıkları kapalı salona organize etti. Belediye Personeli kapalı Pazar yerine alınan iftarda , iftara gelen misafirlerine büyük bir özveri ile yemek dağıtımı yaparak göz doldurdu.