BEYPAZARI MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKTI.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, askeri darbe kalkışma karşısında dimdik durarak, meydanlarda halk ile demokrasi nöbeti tutuyor. Halka seslenen Başkan Kaplan, "Biz hiç bir yere kaçmıyoruz, Türk teslim olmaz, ölürse şehit olur yine de devletini vermez. Meydanlardayız, meydanları bırakmayacağız, herkesi meydanlara bekliyoruz. Her milletin bir özelliği vardır. Allah’ın izniyle bu millet dünyaya neyi kanıtladı biliyor musunuz? Türk teslim olmaz, ölürse şehit olur yinede devletini vermez. Biz hiçbir yere kaçmıyoruz, canımızı burada vereceğiz yinede devletimizi vermeyeceğiz. Kimse bizi buradan alamaz ve seçmediklerimiz bizi yönetemez dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan 15 Temmuz Demokrasi Bayramına sahip çıkmak için Milli irade ile birlikte Beypazarı meydanlarında nöbet tutuyor. Hem birey olarak hemde Belediye Başkanı olarak, halkın sürekli yanında olan ve halkın bu onurlu nöbetinde vatandaşlarla yakından ilgilenip milli beraberliği sağlamaya devam ediyor. Başkan Kaplan, önce halka seslendi ardından da alanda nöbet tutan vatandaşların yanına gidip sohbet etti moral verdi.