BEYPAZARI BELEDİYESİ VATANDAŞIN YARDIMINA KOŞMAYA DEVAM EDİYOR..

Beypazarı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, Beypazarı merkez ve Beypazarı'na bağlı köylerinde yalnız yaşayan, yaşlı, hasta, bakıma muhtaç vatandaşların evde bakım hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor.  Sosyal İşler Müdürlüğü çalışmalar sırasında Köy muhtarları ile koordineli olarak çalışıp şefkat eli ekipleri ihtiyaç sahibi vatandaşların sağlık kontrolünden, ev temizliğine tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyorlar. Ekipler, mahallelerin ortak kullanım alanlarında camii, köy odalarında bakım ve temizlik hizmetlerini gerçekleştirerek önemli bir görevi yapmanın huzuru içinde o bölgelerden ayrılıyorlar.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, yapılan sosyal desteğin vatandaşın memnuniyetle karşılandığını belirterek, " vatandaşlarımızın yanında ve yardımında olmak bizleri mutlu ediyor. Halkın imkanlarını halka sunarak, önemli bir sosyal destek sağlıyoruz. Aksatılmadan sürdürülecek bu çalışmalar, tarihden beri gelen örf ve adetlerimiz arasında bulunan yardımlaşmanın bir ürünüdür. Çalışmaları sürdüren personelimizi de kutluyorum " dedi