ANKARA’DAKİ DEMOKRASİ NÖBETİNE BEYPAZARI DESTEĞİ

Ankara' da Kızılay meydanın da ve Cumhurbaşkanlığı külliyesi önünde “ Demokrasi nöbeti “ tutanlara, Beypazarı Belediyesi tarafından madensuyu ve Beypazarı kurusu ikram edildi..

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın talimatıyla, “Gün Birlik Günü” sloganıyla, demokrasi nöbeti tutanlara destek verildi. Başkan Kaplan, “ halkın yanındayız. Ankara’ya ikramlarımızı gönderdik, ekiplerimiz demokrasi nöbetlerinde halkımıza ikram desteğine devam edeceklerdir. Gün , birlik günüdür “ dedi

Başkan Kaplan’ın talimatıyla Ankara Kızılay Meydanı ve Cumhurbaşkanlığı külliyesi etrafında nöbet tutan demokrasi gönüllülerine Beypazarı Madensuyu ile Beypazarı kurusu ikram edildi. Nöbetteki vatandaşlar,nöbette gelen ikramlardan sonra, Beypazarı Belediyesi’nden gönderilen ikramlardan da tadarak, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Beypazarlılara teşekkür ettiler.