YAŞLILAR KÖŞKÜNDE YAŞLILARA KİŞİSEL BAKIM YAPILDI..

Beypazarı Belediyesi Sosyal işler müdürlüğü Şefkat eli ekibi, Sekli yaşlılar köşkünde kalan yaşlılara kişisel bakımlarını yaptı. Yaşlılar köşkünde kalan yaşlıları ziyaret eden Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, yaşlılarla sohbet edip onların yanlızlıklarını paylaştı. Sağlık kontrolünden geçirilen yaşlıların, traşları ve kişisel bakımlarını da yapılarak rahat etmeleri sağlandı. Sosyal İşler Müdürü de traş sırasında yaşlılarımızı traş ederek, katkıda bulundu.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, yaşlıların toplumun önemli bir parçası olduğuna dikkat çekerek, “ bizim örf ve adetlerimiz, yaşlıların unutulmamasını öğütler. Yaşlılar bizim baştacımız, onların mutlu olması, ilgilenildiklerini hissetmeleri bile bizim için çok önemli. Onlara gereken her türlü desteği veriyoruz. ''dedi''