BEYPAZARI DEMOKRASİ NÖBETİNE DAKİK..

Beypazarı Belediyesi öncülüğünde Beypazarı Atatürk Parkında devam edilen nöbet başladığı gündenberi aynı titizlikle devam ediyor. Atatürk parkında tutulan Demokrasi nöbetine, Devlet eski Bakanı Ali Babacan, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Güdül Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı programa katıldılar. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan saat 20.00 de başlayan çok sayıda vatandaşın katıldığı Demokrasi nöbetinin açılış konuşmasında, Demokrasinin erdemini ve halkın gözbebeği olduğuna vurgu yaptı. Misafirleri selamlayan Başkan Kaplan, “ Demokrasi nöbetimizde Sayın Bakanımız Ali Babacan’ı, Ankara Milletvekilimiz Prof.dr Vedat Bilgin ,Ankara Milletvekilimiz Nevzat Ceylan ve Beypazarında bu gece bu tarihi nöbeti bizimle paylaşan herkese teşekkür ediyorum “ dedi. Mustafa Özcan Güneşdoğdu da gecede ilahiler söyledi.