BEYPAZARI, ANKARA KIZILAY’A OLUK OLUK AKTI..

BEYPAZARI, YEDİDEN YETMİŞE ANKARA KIZILAY MİTİNGİNE OMUZ VERDİ..

Ankara Kızılay’da yapılan “ Demokrasi ve Şehitler Mitingi”ne Beypazarı'ndan büyük katılım oldu. Beypazarından ardı ardına Ankara’ya hareket ettirilen otobüsler dolu dolu giderken, Kızılay meydanında Beypazarlılar da Demokrasi ve Şehitlere sahip çıktı. İstanbul Yenikapı meydanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çok sayıda milletvekili ve 5 milyona yaklaşan vatandaş katılımı ile gerçekleşen Demokrasi Mitingine Beypazarı Belediyesi de yüreğini ortaya koyarak Ankara Kızılay meydanından destek verdi. 15 Temmuz da yapılan hain başkaldırı girişimi, halkın rejimine ve ülkesine sahip çıkarak sokakta yaptığı sahiplenme duygusu ile bastırılırken, birkaç haftadır yapılan Demokrasi nöbetlerinin taçlandığı İstanbul Yenikapı Mitingi’ne de Beypazarı belediyesi ve Beypazarı halkı sessiz kalmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle gerçekleşen İstanbul Yenikapı Mitingine gönül bağıyla destek veren Beypazarı Belediyesi Belediye Başkanı , Kızılay meydanında Türk Bayraklarıyla büyük destek verdiler. Tüm Belediye personeli ve Beypazarlıların da katılımı ile Kızılay meydanındaki “ Demokrasi ve Şehitler Mitingi”ne geldiler.

OTOBÜSLER KONVOY HALİNDE ANKARA YA İNDİ..

Çok sayıda otobüs, Beypazarı Ankara Kızılay meydanına boşalırken Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da , “ Vatanımız ve demokrasimiz için varız. Cumhurbaşkanımızın olaya zamanında müdahalesi ile ülkemizde bir karışıklığın önüne geçilmiştir. Demokrasi, Yüce Türk Milletinin vazgeçilmezlerindendir. Yaklaşık 3 hafta boyunca Demokrasi Nöbetimizi yerine getirdik. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla da bu nöbet İstanbul Yenikapı’da taçlandı. Her zaman ülkemizin emrindeyiz “ dedi.