Anadolu Ajansı ve Beypazarı Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ‘’AA objektifinden Feto’nun darbe girişimi fotoğraf sergisi ‘’büyük ilgi görüyor.

Anadolu Ajansı ve Beypazarı Belediyesi işbirliği ile düzenlenen  ‘’AA objektifinden  feto’nun darbe girişimi fotoğraf sergisi ‘’büyük ilgi görüyor.

Anadolu Ajansı muhabirlerinin objektifinden fethullahçı terör örgütünün 15 temmuz gecesi darbe girişimi sırasındaki yaşananları yansıtan ve Suluhan Kervansaray da sergilenen fotoğraf sergisi vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Resmi açılış töreni gelecek günlerde yapılacak olan sergi 19 ağustos cuma gününe kadar Suluhan Kervansaray’da açık kalacak daha sonra da Atatürk parkında sergilenmeye devam edecek.